logo
RNTV Live

O femeie a născut sub dăramături, în Turcia/ VIDEO

bebeluș
Erika Stoica

O femeie a născut sub dăramături, în Turcia

Turcia este în aceste zile sub dăramături după cutremurele devastatoare.. Peste 4.300 de persoane și-au pierdut viața și alte 15.000 de persoane au fost rănite.

O femeie a adus pe lume un nou-născut. Nașterea a avut loc sub un morman de moloz. Femeia nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul pentru că a murit imediat după naștere. Minunea s-a petrecut la granita Turcia cu Siria..

VIDEO AICI

Vă reamintim că o echipă de sprijin din România, formată din personal specializat de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD, personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari a ajuns în provincia Hatay, într-o localitate apropiată orașului Antakia.

Aceasta este prima zonă pe care autoritățile turce, respectiv Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență – AFAD, cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de cutremure au ales-o pentru echipa din România.

Salvatorii români au început să construiască baza de operații, concomitent, pregătindu-se primul schimb pentru începerea misiunii de sprijin.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor