Imagini incredibile într-o pădure din Prahova. Reportaj FOTO -VIDEO cu vânătorii care duc hrană căprioarelor

cel mai verde complex reziential

În cele 19 fonduri de vânătoare aflate în administrarea Asociației Vânătorilor și Pescarilor Prahova, trăiesc mistreți, căprioare, cerbi, fazani, urși, lupi sau potârnichi. Viețuitoarele sălbatice găsesc cu dificultate ceva de mâncare în această perioadă, așa că vânătorii distribuie în punctele de hrănire, lucerna, sarea, și porumbul de care animalele au neapărată nevoie. În special căprioarele se descurcă foarte greu. Așă că, vânătorii au încărcat astăzi mașinile de teren cu hrană și au pornit prin pădure spre punctual de hrănire Mehedința, de pe fondul de vânătoare Iordăcheanu.

cel mai verde complex reziential

Reprezentanții AJVPS Prahova s-au aprovizionat cu sute de tone de porumb, lucernă, fân, borhot și sare, pentru ca sălbăticiunile să nu sufere de foame peste iarnă.

În pădurile din Prahova mai există în acest moment aproximativ 1200 de mistreţi şi peste 1800 de  căprioare. Cerbii sunt însă foarte puţini, aproximativ 60 de exemplare. Principala cauză pentru dispariţia cerbilor este, în opinia vânătorilor, braconajul.

GALERIE FOTO:

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here