logo
RNTV Live

Petrolul aduce un brazilian fără meciuri în ultimele 8 luni

maxresdefault (1)
Ștefan Petre

Președintele executiv al FC Petrolul Ploiești, Claudiu Tudor, a anunțat două transferuri, în vederea ultimelor etape ale sezonului regulat. Dacă primul nou jucător, fundașul Paul Papp, a debutat chiar ca titular contra Farului, al doilea transfer s-a lăsat așteptat.

Gazeta de Prahova scrie că al doilea venit, care încă nu a fost legitimat, este mijlocașul ofensiv brazilian Jefferson Nogueira Junior. Zvonurile preluate de sursă susțin că ambii jucători ar fi fost recomandați de Marian Copilu, intrat serios în anturajul echipei.

Viitorul petrolist nu are un CV strălucitor, deși are avantajul că a jucat și în străinătate, în Portugalia și în Turcia, fiind în vara lui 2022 în vizorul echipei CSU Craiova, la care nu a mai ajuns însă. Mai mult, el nu a mai jucat de la finele ultimului său contract, cel de la Moreirense (Portugalia), care a expirat pe 30 iunie 2022.

Mijlocașul de picior drept – care are drept post principal pe cel de mijlocaș ofensiv, poate juca și defensiv – poate evolua și în bandă, potrivit Transfermarkt, site care îl cotează acum, la 29 de ani, la 700.000 de euro.

Jefferson Nogueira Junior a fost testat astăzi, 23 februarie 2023, într-un meci amical desfășurat cu porțile închise, la Brazi, contra CS Păulești (Seria 5 din L3). Urmează ca staff-ul tehnic și conducerea să decidă dacă brazilianul va fi păstrat în lot.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor