Ultimul transfer din Superligă, brazilianul Jefferson Nogueira, nici nu a apucat să debuteze la Petrolul Ploiești și deja este lăudat de un nume important din fotbalul românesc.

Petrolul a anunțat transferul lui Jefferson pe 13 februarie, dar l-a oficializat abia pe 10 martie. Mijlocașul era liber de contract din vara lui 2022, când s-a despărțit de Moreirense.

Marius Șumudică, antrenor la Al-Raed (echipă de jumătatea clasamentului în Arabia Saudită) e sigur că brazilianul pe care l-a antrenat la Gaziantep (foto) va avea un impact instant în Liga 1, scrie Gazeta Sporturilor.

„E cel mai bun mijlocaș din România la ora actuală!”

„Piața noastră e umflată rău. Sunt niște jucători liberi acolo de-ți stă mintea în loc. 

Jefferson de a venit la Petrolul, o să-l vedeți. Cred că după pauza asta intră. Ce fotbalist! E cel mai bun mijlocaș din România la ora actuală. O să vedeți!

A venit aici ca să intre iar în circuit. Nu a mai vrut să stea în Turcia din cauza cutremurelorși ce a fost pe acolo”, a spus Marius Șumudică.

Cine este Jefferson (sursă: GSP)

Jefferson are o cotă de piață de 500.000 de euro. A fost legitimat între ianuarie 2018 și ianuarie 2022 la Gaziantep, pentru care a jucat 93 de meciuri și a înscris 9 goluri. A evoluat inclusiv sub comanda lui Marius Șumudică.

Jefferson măsoară 1,80 metri și a jucat 16 meciuri la ultima sa echipă, Moreirense, cu care a retrogradat în liga secundă portugheză.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *