logo
RNTV Live

Ce au spus Ciobanu și Săndoi după egalul de la Pitești (GALERIE FOTO)

sandoi si ciobanu
Cristian Anghelescu

Ce au spus Ciobanu și Săndoi după egalul de la Pitești (GALERIE FOTO)

La finalul meciului dintre FC Argeș și Petrolul, test încheiat nedecis, 0-0, antrenorii Romică Ciobanu și Emil Săndoi au oferit scurte declarații de presă pe care Republikanews se grăbește să vi le ofere:

Iată ce au declarat cei doi tehnicieni:

Declarația lui Romică Ciobanu

„A fost un test foarte util, un prim joc pe care Petrolul îl dispută pe teren cu iarbă naturală. Atât în cantonamentul de la Cheile Grădiștei cât și la Buftea ne-am antrenat și am jucat doar pe terenuri sintetice.

Suntem, încă, într-o perioadă de acumulări, FC Argeș este mult mai în formă sportivă, fotbaliștii lor sunt mult mai proaspeți. Firește, peste doar două săptămâni ei încep campionatul, noi mai avem patru! Ce rămâne este că ambele au practicat un fotbal bun pentru această perioadă!

Pentru Petrolul urmează o nouă perioadă de pregătiri în care ne vom axa pe latura tehnico-tactică la antrenamente dar și alte meciuri de verificare.  Ședințe și partide în care încercăm ca lipsurile pe care le avem să le corectăm! Asta, până la începerea campionatului” a declarat tehnicianul Petrolului.

Declarația lui Emil Săndoi

”A fost un joc de pregătire în care am încercat să folosim toți jucătorii echipei. Ne-a lipsit inspirația pentru că am avut câteva ocazii de gol, fără a reuși însă să înscriem. Petrolul este o echipă OK, sunt convins că la anul vor evolua în divizia secundă! Mi-a plăcut evoluția lor de astăzi drept pentru care îi felicit!

În rest… un meci bun de pregătire pentru noi în ciuda terenului greu. Ați văzut, mingea sare rău, câmpul de joc este moale și, probabil, de asta nici nu am fost inspirați la finalizare!

Vizavi de cele două eliminări, probabil că vedeți și dumneavoastră că mai toate echipele au astfel de ieșiri în această perioadă! Tot la fel de adevărat este că atunci când iei niște decizii, în teren, trebuie să-ți și asumi responsabilitatea! Ca să fiu sincer, o să fiu mai atent la astfel de probleme, mi-aduc aminte că și anul trecut, pe vremea asta, am avut parte de acest gen de comportament din partea unora! Vom remedia totul, să fiți convinși!” a spus și antrenorul piteștenilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor