logo
RNTV Live

VIDEO: Acțiune de amploare a Poliției Rutiere! Trei ceasuri rele pentru șoferii care nu respectă legea!

politia trucam
Ciprian Radu

Acțiune de amploare a Poliției Rutiere

Serviciul Rutier Prahova a organizat, joi, o acțiune de amploare în localitățile limitrofe municipiului Câmpina. Au fost date amenzi de 31.000 de lei.

În acțiune, au fost angrenați polițiști din cadrul serviciului de profil din I.J.P. Prahova și Biroului Drumuri Naționale și Europene, precum și polițiști din Câmpina, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Brebu și Cornu. Alături de aceștia au fost și angajați ai RAR.

Acțiunea s-a derulat în intervalul orar 14.30 – 17.30, timp în care au fost constatate 75 de abateri, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare de 31.760 de lei.

Astfel, 27 de amenzi au fost aplicate pentru depășirea vitezei și 12 pentru abaterile bicicliștilor.

Trei bărbați au fost sancționați pentru că s-au urcat băuți bine pe bicicletă, având alcoolemii de 0,16 mg/l, 0,20 mg/l, respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au fost reținute, totodată, 8 certificate de înmatriculare și un permis de conducere, precum și 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare (două autovehicule cu inspecția tehnică periodică expirată și unul cu valabilitatea poliței RCA expirată).

Prin prisma rezultatelor obținute, acțiunile de acest gen vor continua în zonele cunoscute ca prezentând risc rutier ridicat, pentru prevenirea evenimentelor negative, anunță IPJ Prahova.

Sursa: IPJ Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor