logo
RNTV Live

Câteva dintre meciurile amicale ale Petrolului

cantonament petrolul
Cristian Anghelescu

Câteva dintre meciurile amicale ale Petrolului

Așa cum Republikanews a anunțat încă de săptămâna trecută, lotul Petrolului se va reuni luni, 17 iulie. Ora programată pentru întâlnirea oficială va fi 19:00 iar locația, firește, stadionul “Ilie Oană”.

După vizita medicală și o săptămână de antrenamente la Ploiești, elevii lui Tavi Grigore vor urca la munte. Cantonamentul de vară se va desfășura, cel mai probabil, în imediata vecinătate a Brașovului. S-a urmărit, firește, oferta de terenuri pentru antrenament, sub Tâmpa aceasta fiind mult mai generoasă decât cea de pe Valea Prahovei.

Adversarele Petrolului din amicale

Până la ora când lecturați acest material, oficialii Petrolului au antamat patru meciuri cu caracter de verificare. Firește, orele de desfășurare ale partidelor au fost alese pentru a ocoli arșița.

Primul joc a fost programat la finalul acestei luni, pe data de 29 iulie, cu fosta prim-divizionară ASA Tg. Mureş. Testul va avea loc în orașul rozelor la o oră de seară, cel mai probabil 18:00. Acesta este singurul joc amical ce se va disputa în timpul perioadei de pregătire de la munte.

După câteva zile, la venirea din cantonament, “lupii” vor disputa un al doilea test, vineri 4 august. Atunci, cel mai probabil la stadionul de la Strejnic, de la ora 18:00, Petrolul va întâlni echipa bucureșteană Progresul Spartac.

După alte cinci zile va ave loc meciul de Cupa României, iar pe 12 august va mai avea loc un test. Deocamdată, oficialii Petrolului nu s-au decis care va fi adversara. Cert este că pe 18 august, în deplasare, Cl. Tudor&Co. vor întâlni CSM Rm. Sărat. Meciul din sudul Moldovei se va disputa la o oră ce urmează a fi anunțată la acel moment.

După numai o zi, sâmbătă, 19 august, la Ploieşti, Petrolul va juca cu Astra II, nici această partidă neavînd ora fixată.

Până la ora debutului în eșalonul trei, “petroliștii” vor mai disputa un singur meci, tot în Cupa României. Acesta se va juca miercuri, 23 august, la ora oficială ce va fi stabilită de FRF.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor