logo
RNTV Live

Prahoveanul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, mutat din “Inchisoarea Iadului”

ionut gologan malaezia
Mihai Constantinescu

Tânărul din Telega condamnat la moarte în Malezia pentru trafic de droguri, mutat din “Inchisoarea Iadului”

Prahoveanul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri a fost mutat din “Inchisoarea Iadului”.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către avocatul său, Artin Sarchizian. Până în prezent prahoveanul a fost închis într-un penitenciar unde deţinuţii sunt supuşi la torturi inimaginabile.Una dintre ele este şi cea cunoscută printre deţinuţi sub numele de “congelator”. Adică o cameră minusculă, fără uşi sau ferestre, unde temperatura este în permanenţă extrem de scăzută. Cei care sunt închişi aici primesc ca mâncare doar trei felii de pâine şi o ceşcuţă de lapte.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/femeia-si-fetita-din-magurele-date-disparute-de-tatal-micutei-au-fost-gasite-ce-spun-politistii/

Prahoveanul a scăpat deci din acest loc din Infern. A fost mutat într-un penitenciar unde condiţiile sunt cu mult mai omeneşti.

 “Ionut este mai bine. L-au mutat într-un alt penitenciar, unde condiţiile par a fi mai omeneşti . Aşteaptă cu nerăbdare veşti, de aici din România. Se fac paşi în direcţia asta de către Ministerul Justiţiei, în sensul că s-au demarat discuţii pentru încheierea unui acord, privind comutarea pedepsei cu moartea, iar săptămâna viitoare aflăm cum stau lucrurile. În principiu, se aşteaptă răspunsuri favorabile”,  a declarat avocatul Artin Sarchizian pentru cancan.ro.

Ionuţ Gologan, tânărul din Telega a fost prins cu droguri asupra lui pe 26 iunie 2012, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur. În septembrie 2013 a fost condamnat la moarte. Avea asupra lui 1,494 de grame de metamfetamina.

Pentru mai mulşte ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor