Zonele aglomerate din Ploieşti, în vizorul poliţiştilor. Nu au fost ocolite nici Halele Centrale sau cartierul Bereasca. S-a declarat război celor care nu poartă mască

zonele aglomerate sursă foto Digi24.ro
cautam-reporteri-republikanews

Zonele aglomerate controlate de oamenii legii

Zonele aglomerate din Ploieşti au fost , din nou, în vizorul poliţiştilor. Astfel, ieri a fost efectuate, în două intervale diferite, acţiuni de control în zona Halelor Centrale și a cartierului Bereasca.

Activitatea a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine publică și, totodată, verificarea modului de respectare a prevederile legale în vigoare, în contextul răspândirii virusului Sars-Cov-2.

just insolv sprl

Polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale dintre care 14 conform Legii nr. 55/2020, 18 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și una pentru fapte de natură economică.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat 14 persoane care nu purtau mască de protecție în incinta Halelor Centrale, acestea fiind sancționate contravențional. T

otodată, polițiștii au indisponibilizat aproximativ 480 de kg de fructe, de la un comerciant care oferea produsele spre vânzare fără a deţine documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.12/1990, bunurile fiind ridicate în vederea confiscării.

Acţiune rutieră

Nici şoferii nu au fost scăpţi din ochi. Tot ieri, polițiștii Serviciului Rutier au organizat, în Ploiești, o acțiune pentru prevenirea şi combaterea abaterilor rutiere, totodată, fiind verificat modul de respectare a prevederilor legale în vigoare, în contextul răspândirii virusului Sars-Cov-2.

În urma controalelor, au fost aplicate 79 de sancțiuni în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei, dintre care 64 conform OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, pentru abaterile identificate, polițiștii au reținut 9 permise de conducere.

Totodată, în cadrul activității au fost efectuate 84 de testări etilotest.

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-o-metoda-veche-de-inselat-a-revenit-la-moda-datorita-talentului-a-doi-prahoveni-infractorii-sunt-foarte-convingatori/

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-parinti-adeverinta-medicala-si-avizul-epidemiologic-sunt-obligatorii-la-inceperea-noului-an-scolar/?fbclid=IwAR30EiNVp9aq4YeNU8Zn6m6tOSXvZGfmkqDDg5f0M_LrCTEMB7UtLYjxfQ8

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here