logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Raed Arafat, alături de viitorii pompieri de la Boldești. Află motivul

Raed Arafat, prezent la Școala de Pompieri din Boldești
rnews

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti a găzduit festivitatea de acordare a primului grad militar elevilor promoţiei 2015 – 2017. Mai exact, calificarea  “subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”.

Activitatea s-a bucurat de prezenţa secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.La ceremonie a participat și inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Prezenți la festivitate au fost și reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, părinţi şi apropiaţi ai tinerilor absolvenţi.

 Elevii școlii  au înregistrat rezultate foarte bune.  Media generală de absolvire la specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă  a fost  9.45.

Cei 122 de absolvenţi care au primit gradele de sergent major sau maistru militar clasa a IV, vor pune de acum înainte în practică tot ce au învățat în această școală.

Pe parcursul celor 30 de ani de existenţă, această  instituţie de învăţământ a format peste 3.000 de subofiţeri şi maiştri militari. Totodată, a asigurat pregătirea continuă a peste 4.700 de cadre. Vorbim de persoane  componente ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

La ora actuală, sunt în derulare o serie de proiecte pentru modernizarea bazei didactico-materiale. Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu Boldeşti”  respectă toate standardele europene privind formarea iniţială şi continuă.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor