logo
RNTV Live

Au dat de urma cardurilor bancare pierdute după cumpăraturile găsitorului

card
Mihai Constantinescu

Au dat de urma cardurilor bancare pierdute după cumpăraturile găsitorului

Ieri,  polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au reușit identificarea unui minor în vârstă de 14 ani. Este bănuit de comiterea infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În fapt, ieri, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje potrivit cărora, în cursul nopții ar fi fost efectuate două tranzacții financiare de pe cardurile sale bancare, constatând astfel că și-a pierdut portofelul personal.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un minor în vârstă de 14 ani care a găsit portofelul femeii, în cursul nopții, în zona halelor cetrale,  cumpărând cu ajutorul celor două carduri bancare mai multe alimente în valoare de 340 de lei.

În cauză, unul dintre părinții minorului a fost sancționat contravențional pentru nesupravegherea acestuia, conform Legii nr. 61/1991, fiind totodată întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor