logo
RNTV Live

Zona pietonală din parcul Nichita Stănescu din Ploiești,uitată de autoritățile locale/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Zona pietonală din parcul Nichita Stănescu din Ploiești,uitată de autoritățile locale

Visăm la o zonă de promenadă, dar nu suntem în stare să amenajăm zona pietonală din parcul Nichita Stănescu. La această concluzie au ajuns ploieștenii care sunt nevoiți să se plimbe zilnic printre foișoarele care până nu de mult acopereau târgul de carte și care acum au ajuns într-o stare de degradare avansată.

Zona pietonală din parcul Nichita Stănescu din Ploiești,uitată de autoritățile locale

Zona pietonală din parcul Nichita Stănescu din Ploiești pare că a fost uitată de autoritățile locale. Au trecut trei ani de când  vânzătorii de cărți care își desfășurau activitatea în zonă au fost mutați de Primărie pe strada Griviței. În urma acestei mutări au rămas doar foișoarele Au ajuns într-o stare de degradare avansată. Acest lucru îi nemulțumește pe ploieștenii care sunt nevoiți să se plimbe zilnic printre  foișoarele care până nu de mult acopereau târgul de carte.

Ploieștenii speră ca la un moment dat, conducerea Primăriei Ploiești să-și îndrepte atenția și către această zonă și să o transforme în adevăratul sens al cuvântului într-un târg de carte,  zonă pietonală sau, de ce nu, într-o mică zonă de promenadă.

În urmă cu trei ani, fosta conducere a Primăriei Ploiești intenționa ca zona să fie una de promenadă, în care ploieștenii să poată să savureze o cafea, la una dintre terase care urmau a fi amenajate. Planurile au fost năruite în momentul în care s-a aflat că în zonă trec niște conducte, astfel că s-a ajuns ca ploieștenii să se plimbe printre foișoarele deteriorate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor