logo
RNTV Live

Zeci de controale în benzinăriile din Prahova/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Zeci de controale în benzinăriile din Prahova.

Zeci de controale au avut loc recent în benzinării. Acţiunile de verificare  s-au derulat pe perioada a 17 zile. ISU Prahova a aplicat aproape 300 de avertismente şi 48 de amenzi.

Zeci de controale în benzinăriile din Prahova

86 de benzinării au fost verificate de ISU Prahova, independent sau în comun cu Poliţia. În aceasta perioada, potrivit bilanțului Inspectoratului pentru Situatii de Urgență,  in total au fost constatate 341 de deficiențe, dintre care 146 au fost deja soluționate.

Echipajele ISU Prahova au aplicat 293 de avertismente și 48 de amenzi, în cuantum de 314.503 lei. Cele mai multe amenzi au fost date  pentru distribuire de carburanți în recipiente neconforme și nerespectarea interdicției ce vizeaza fumatul.

Controalele la benzinării au fost demarate la nivel național după cozile formate pe 9 martie, în urma unor zvonuri privind o viitoare creștere a preţurilor. Imaginile apărute în spațiul public au surprins numeroase cazuri în care oamenii au umplut cu carburanți diferite recipiente, încercând să-și facă stocuri pentru perioada următoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-o-femeie-a-murit-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor