logo
RNTV Live

Întâlnire importantă la Ploieşti a celor din Alianţa USR PLUS/VIDEO

USR PLUS
Mihai Constantinescu

Întâlnire importantă la Ploieşti a celor din Alianţa USR PLUS. Cioloş, prezent

Ploieştiul a fost gazda unei întâlniri importante  a Alianţei USR PLUS. De la ea nu a lipsit nici Dacian Cioloş, preşedintele PLUS . Este primul oraş de provincie în care Cioloş a ales să meargă în această campanie electorală. Alături de acesta, la conferinţa de presă au luat parte şi  Răzvan Enescu, candidatul USR PLUS la Primăria Ploiești și Cătălin Florescu, candidat USR PLUS la Primăria Cămpina.

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, lider al Grupului Renew Europe din Parlamentul prioritățile Alianței USR PLUS pentru alegerile locale din această toamnă.

„Vrem modernizare, şi nu baronizare, aşa cum am avut în ultimii 30 de ani. Vrem o administraţie cinstită, pe merit şi nu corupţie şi nepotism în funcţii publice(..) Alianţa USR PLUS, prin candidaţii noşti la alegerile locale, va face pe 27 septembrie o breşă în administraţia publică.”, a declarat Dacian Cioloş.

„Ne uneşte un trecut curat şi o viziune privind viitorul comunităţilor care este bazată pe valori democratice”, a spus Mihai Poliţeanu, candidatul pentru Consiliul Local Ploieşti, în timpul conferinţei.

Oamenii s-au săturat de politicienii mincinoşi. Oamenii au nevoie de cinste. Oamenii vor altceva de la o clasă politică. De aceea, oamenii au ieşit în stradă. Nu au ieşit în 2018 pentru a cere ceva material, ci pentru nişte principii, a spus Răzvan Enescu candidatul USR PLUS la Primăria Ploiești

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor