logo
RNTV Live

Vor fi demarate noi mari investiții în județul Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Vor fi demarate noi mari investiții în județul Prahova

Anul 2022 se anunță ca fiind unul în care vor fi demarate noi mari investiții în județul Prahova. Vicepreședintele Consiliului Județean a prezentat lista cu proiectele care vor fi demarate în acest an. În ea se regăsesc investițiile în infrastructură rutieră și în sistemul sănătate.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, a anunțat faptul că bugetul de investiții va fi mult mai mare decât în anii anteriori. Potrivit reprezentantului executivului județean că în 2022 exercițiul financiar propus este de 980 milioane lei.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova a anunțat că în 2022 investițiile se vor concentra pe infrastructura rutieră, dar și în ceea ce privește sistemul de sănătate, acolo unde se dorește modernizarea celor blocului operator de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești format din 14 săli de operație.

Tudone a ținut să precizeze și faptul că anul acesta for fi realizate sudii de fezabilitate pentru  mai multe proiecte de o importanță majoră precum noul Spital Județean, o sală polivalentă, un bazin de înot și un patinoar.

Acum rămâne de văzut dacă toate aceste proiecte vor rămâne doar în stadiul de studiu de fezabilitate sau nu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-deosebit-de-violent…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor