logo
RNTV Live

Cruzime fără margini în Prahova. Doi tineri se distrează în timp ce chinuie caini/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cruzime fără margini în Prahova. Doi tineri se distrează în timp ce chinuie caini.

Cruzime fără margini în Prahova. Doi tineri din Filipeștii de Pădure se distrează în timp ce chinuie doi câini. Cei doi căței de talie mică sunt ținuți legați și provocați să se sfâșie între ei. Poliția Animalelor a verificat situația și a luat și măsuri.

Cruzime fără margini în Prahova. Doi tineri se distrează în timp ce chinuie caini

Ei sunt Pufi și Novi, doi căței din rasa pechinez. Chinul acestora a ajuns pe o rețea de socializare. Imaginile sunt greu de privit. Tinerii se distrează, însă, copios și filmează întreaga scenă. Imaginile au ajuns la membrii Asociației Arca lui Norocel, organizație pentru protecția animalelor din Prahova.

”Cu asta se ocupă 2 tineri din Filipeștii de Pădure, Prahova. Prind căței și îi țin legați pentru a se sfâșia între ei, în curtea familiei! Deși mama lor a fost informată de vecini, aceasta a declarat că sunt copii și așa se joacă ei.. Aceste acte de cruzime nu trebuie să rămână nepedepsite, chiar dacă sunt comise de minori! Dacă la această vârstă fragedă comit astfel de fapte, mai târziu ne vom trezi că sunt viitori criminali de oameni!” – au transmis reprezentanții Asociației ”Arca lui Norocel”.

Reprezentanții Poliției Animalelor Prahova s-au autosesizat si au mers sa stea de vorba cu parinti minorilor, insa acestia nu au fost de gasit. Au intocmit, insa, un doar penal pentru agresarea animalelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor