logo
RNTV Live

FRAUDĂ LA ȘCOALA DE POLIȚIE

Daniel

Un cadru didactic al Scolii de Politie de la Campina a fost prins in timp ce copia la examenul pentru obtinerea unui post de profesor de pregatire juridica si criminalistica. In acelasi timp, dascalul ar fi fost acuzat, de mai multe eleve, ca le-ar fi hartuit.

Conducerea Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar” de la Campina a scos la concurs, la finele anului trecut, un post de profesor pentru „Catedra de pregatire juridica si criminalistica”, care ramasese vacant. Potrivit unor surse din Politie, la examen s-a inscris un instructor de tragere, fost agent responsabil cu armamentul, trecut, prin concurs, in corpul ofiterilor. Sursele din cadrul MAI au precizat ca barbatul a castigat concursul, insa nota mare pe care a obtinut-o ar fi trezit suspiciuni din partea altor cadre didactice. Pentru ca se cunostea nivelul de pregatite al acestuia, ar fi fost analizate imaginile surprinse de sistemul de monitorizare video din sala de examen si s-a constatat ca, de fapt, acesta a copiat. Rezultatul concursului a fost astfel anulat, iar fostul subofiter a pierdut postul respectiv. Oficiali din cadrul Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar” au precizat faptul ca barbatul a fost notat cu 1 si eliminat din concurs pentru frauda.  In plus, profesorul care preda tehnica tragerii ar fi fost acuzat de mai multe eleve, care s-ar fi plans, fara sa depuna si reclamatii scrise, ca le-ar fi hartuit. Fetele ar fi explicat ca barbatul le-ar fi contactat prin intermediul platformelor de socializare si le-ar fi facut avansuri, in mod insistent.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor