logo
RNTV Live

Viorica a comis-o din nou! Ultima gafă a premierului

dancila_dragnea_1000x600_25295700
rnews

Viorica a comis-o din nou

Viorica Dăncilă este o sursă inepuizabilă de gafe. Premierul a comis-o din nou azi, de data asta la ședința de guvern. 

Premierui Viorica Dăncilă a comis, vineri, la ședința de guvern, o nouă gafă, când spus că a discutat cu omologul său portughez despre ”preluarea președinției României de la 1 ianuarie 2019…”, transmite B1TV. Premierul s-a referit la la preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România de la 1 ianuarie 2019.

În urmă cu două zile, în cadrul conferinţei de presă cu premierul Portugaliei din deplasarea de la Lisabona, Dăncilă a vorbit despre provocările Uniunii Europene care vor apărea “prost” Brexit.

“Am vorbit despre provocările cărora trebuie să le dăm un raspuns adecvat, provocari legate de Brexit, de Uniunea Europeană, de PROST Brexit(…)”, a afirmat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a fost pe data de 21 mai protagonista unor noi gafe comise în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de comisarul european, Corina Crețu la Bacău.

Întrebată despre prevederea din programul legislativ al Guvernului referitoare la suspendarea contribuțiilor la Pilonul II de pensii în perioada iulie – decembrie 2018, Viorica Dăncilă a spus că propunerea a venit de la Comisia Națională de Prognoză, ”comisie pe care noi nu o agreem și nu am agreat-o”.

Viorica Dăncilă a fost protagonista unei cascade de gafe și la precedenta ieșire publică, cu ocazia primirii la Palatul Victoria a premierului croat, Andrej Plenkovic.

Prim-ministrul de la București a încălcat protocolul, intenționând să plece în momentul intonării imnului Croației, a uitat să salute drapelul României și a comis mai multe greșeli de exprimare, atât în limba română, cât și în limba engleză.

Sursa: www.g4media.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor