VIDEO/ Percheziţii masive în Ploieşti. Sunt vizate persoane bănuite de tâlhărie şi furt din societăţi comerciale

persoane bănuite de tâlhărie

VIDEO/ Percheziţii masive în Ploieşti. Sunt vizate persoane bănuite de tâlhărie şi furt din societăţi comerciale

La această oră sunt în desfăşurare 7 percheziții la domiciliile unor persoane din Ploieşti. Aceştia sunt bănuiţi de săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

Potrivit reprezentanţilor IJP Prahova,  6 descinderi au loc la persoane bănuite că, în cursul lunii ianuarie, ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Ploiești. Voiau să fure lemne de foc când au fost surprinşi de propietarul gospodăriei. A urmat o urmărire ca în filme care s-a soldat cu o agresiune. Urmăritorul a  fost agresat şi i s-a furat şi telefonul.

cel mai verde complex reziential

Cea de-a șaptea percheziție vizează o persoană care este bănuită că ar fi participat la săvârșirea a 4 furturi din societăți comerciale din Ploiești și comune limitrofe. Ceilalți participanți au făcut obiectul unor percheziții efectuate la data de 21 ianuarie., acestea fiind cercetate, la acest moment, în stare de arest preventiv, potrivit IJP Prahova.

7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie audiate la sediul poliției.

Activitățile se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La percheziții participă și jandarmi.

Vezi şi https://republikanews.ro/copil-de-trei-ani-cu-fractura-la-picior-trimis-acasa-de-medicii-de-la-spitalul-de-pediatrie-ploiesti-exclusiv-foto/?fbclid=IwAR1EiBNp_2lZtXvFUzrjMNNwNfDbw-cruf-hIAZd_hlz77IU0xEiNd-tjIY

IMAGINI AMATOR

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here