logo
RNTV Live

Violențe la ieșirea lui Dragnea de la proces! Un ziarist ar fi fost lovit de un bodyguard!

dragnea catuse
Ciprian Radu

Violențe la ieșirea lui Dragnea de la proces!

Scene violente la ieșirea lui Dragnea de la Înalta Curte! Un ziarist acuză că a fost lovit de un bodyguard!

Jurnalistul apare întrebându-l repetat pe Dragnea de ce a adus interlopi să îl apere.

Cei doi bodyguarzi au fost duși la secția de poliție! Unul dintre ei a fost amendat cu 200 de lei  pentru scandal în locurile publice, anunță HotNews!  

Impostura la rang de virtute!

Liviu Dragnea a negat că i-a chemat pe bodyguarzi. “Nu puteți să mințiți în felul acesta. Nu am chemat pe nimeni, eu nu știu cine sunt. Eu nu pot să plec din cauza dvs”.

CITEȘTE și Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față! Avertisment pentru Liviu Dragnea

O declarație halucinantă a oferit Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

„Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie. Și, la partid fiind, am luat câțiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea. Oamenii care au venit să-l susțină pe președintele partidului sunt pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei”.

Procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, a fost reluat de la zero la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

FOTO: ADEVĂRUL

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor