Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față! Avertisment pentru Liviu Dragnea

Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față! Avertisment pentru Liviu Dragnea
Liviu Dragnea și Mihai Tudose - sursă foto: cotidianul.ro
angajare

Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față!

Fostul ministru al Apărării Adrian Țuțuianu a declarat, într-un interviu la Digi 24, că a fost demis de premierul Tudose la insistențele lui Liviu Dragnea.

Adrian Ţuţuianu spune că, pe 5 septembrie, premierul Mihai Tudose l-a informat că preşedintele PSD îi cere să demisioneze. Oficial, i s-a tras de la eroarea de comunicare privind neplata soldelor.

Neoficial, ministrul ar fi fost mazilit și pentru că a trecut peste capul lui Dragnea în privința înzestrării Armatei cu tehnică americană de vârf.

CITEȘTE și Noua imagine a învățământului! Pițipoanca unui apropiat PSD, inspector școlar

„Am plecat pentru că mi s-a făcut un reproş pe care, în sinea mea, îl consider insuficient fundamentat. Nu am ţinut să mă leg nici de scaun, nici de funcţie. Premierul Tudose mi-a spus că am greşit. Și că am adus un prejudiciu de imagine grav. A spus dânsul că preşedintele partidului îmi cere să plec. Am cerut o coală de hârtie, mi-am scris demisia, vă repet sunt un om cu multă demnitate şi nu accept ca cineva să mă calce în picioare”, a spus Adrian Țuțuianu.

Fostul ministru al Apărării i-a transmis șefului PSD un avertisment: Nimeni nu stă pe veci. Un politician trebuie să cunoască puțină istorie!

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here