logo
RNTV Live

Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față! Avertisment pentru Liviu Dragnea

Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față! Avertisment pentru Liviu Dragnea
Ciprian Radu

Fostul ministru al Apărării dă cărțile pe față!

Fostul ministru al Apărării Adrian Țuțuianu a declarat, într-un interviu la Digi 24, că a fost demis de premierul Tudose la insistențele lui Liviu Dragnea.

Adrian Ţuţuianu spune că, pe 5 septembrie, premierul Mihai Tudose l-a informat că preşedintele PSD îi cere să demisioneze. Oficial, i s-a tras de la eroarea de comunicare privind neplata soldelor.

Neoficial, ministrul ar fi fost mazilit și pentru că a trecut peste capul lui Dragnea în privința înzestrării Armatei cu tehnică americană de vârf.

CITEȘTE și Noua imagine a învățământului! Pițipoanca unui apropiat PSD, inspector școlar

„Am plecat pentru că mi s-a făcut un reproş pe care, în sinea mea, îl consider insuficient fundamentat. Nu am ţinut să mă leg nici de scaun, nici de funcţie. Premierul Tudose mi-a spus că am greşit. Și că am adus un prejudiciu de imagine grav. A spus dânsul că preşedintele partidului îmi cere să plec. Am cerut o coală de hârtie, mi-am scris demisia, vă repet sunt un om cu multă demnitate şi nu accept ca cineva să mă calce în picioare”, a spus Adrian Țuțuianu.

Fostul ministru al Apărării i-a transmis șefului PSD un avertisment: Nimeni nu stă pe veci. Un politician trebuie să cunoască puțină istorie!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor