VIDEO/Maşina de tocat bani a fost reactivată. Ninsoarea bagă bani în contul operatorului de salubritate din Ploieşti

maşina de tocat bani
angajare

În Ploieşti, ninge cu bani

VIDEO/Maşina de tocat bani a fost reactivată. Ninsoarea bagă bani în contul operatorului de salubritate din Ploieşti.

Prahova se află de astăzi, de la ora 11.00, până joi, la aceeaşi oră, sub atenţionare cod galben de ninsori abundente şi vânt puternic.

Ploieştiul nu a fost nici el ocolit de ninsori. Operatorul de salubritate nu a pierdut timpul şi a dat drumul utilajelor de deszăpezire pe străzi, deşi carosabilul nu  a fost acoperit de zăpadă. Maşina de tocat bani trebuie să-şi facă treaba.

Conform directorului tehnic al RASP Ploiesti, Vasile Ionescu, operatorul de deszăpezire a început să intervină cu material antiderapant de combatere a poleiului pe axe, poduri, pante, Şoseaua Vestului, Nordului, Cantacuzino, Bd. Bucureşti, Bd. Independenţei și Bd. Republicii.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/fotoeste-halucinant-ce-se-intampla-la-ploiesti-paza-de-la-garajul-operatorului-de-salubritate-se-face-in-somn-fiecare-poate-iesi-si-intra-dupa-bunul-plac/

UPDATE

S-a intervenit cu trei 3 sărăriţe mari, una medie şi 2 Toyota în zona Republicii -catedrală,Şoseua Nordului, Cameliei, Găgeni, Rapsodiei, Andrei Mureşanu. Soseaua Vestului, Cantacuzino, Pod Mărașești, Pod Târgovişte, Malu Roşu, Elena Doamna şi câteva străzi mici din cartier Nord.

În zona Vest- Selgros nici un utilaj nu a intervenit.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

1 COMENTARIU

  1. Oare cat de PROSTI PREGATITI sunt proiectantii si arhitectii care au facut incalzirea in asfalt la podul de la Lidl , si cum sa faci doara la baza pe coborare atunci cand este coada pana sus ;a orele de varf ce fac soferii daca este polei ?
    Aveau sursa de apa fiarta chiar la botu calului de la Dalkia + CA PUTEAU FACE ELECTRICA PE TOT PODUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here