logo
RNTV Live

Câmpina: Se deschide primul Târg de bunătăţi şi dichisuri de după MAREA RELAXARE

cel mai ofertant târg
Mihai Constantinescu

Târg de bunătăţi şi dichisuri aproape de Ploieşti

Câmpina: Se deschide primul Târg de bunătăţi şi dichisuri de după MAREA RELAXARE

Se redeschide mult aşteptatul Târg cu Bunătăți și Dichisuri. Este un eveniment cu tradiţie de nouă ani de zile în Câmpina. Strânge laolalta producători de produse tradiţionale româneşti şi internaţionale. Se redeschide în condiţii de siguranţă pentru vizitatori şi expozanţi  (limita de distanţă 1,5m, măşti de protecţie, mănuşi).

La această ediție specială veți găsi brânzeturi și specialităti din brânză de oaie și vacă facute dupa rețete românești din zona Fundata. La loc de cinste, alături de cozonacii Smarandiţei  vor sta baclavalele turcești. Pentru pofticioșii de dulce, amintim doar ciocolata de casă, halvaua, poale in brau.

În zona de dulce natural, veti gasi suc de mere şi de sfeclă de Voineşti, cireşe şi mere de Dâmboviţa.

Preparatele din carne de porc și vită – cârnații picanți ușor afumați, slană ținută la baiț cu usturoi, mușchiul afumat vor fi pe placul gurmanzilor.

La TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI, în afară de producatorii de preparate naturale sau tradiționale  veti gasi si obiecte manufacturate în cantități și serii limítate.

Bunătăți, delicatese, migăleli, specialități, meșteșug, găteli. Răcoare dar și soare, exact cât trebuie, verde, aer curat, străzi cu case spectaculoase, castel,  muzeu, aer curat, lac, parc, Fantana cu Ciresi. Așa ar putea arăta o zi perfecta,  la Campina.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahoveni-pacaliti-ca-li-se-pot-rezola-problemele-prin-rugaciuni-si-dezlegari-ce-au-patit-falsii-vrajitori/?fbclid=IwAR0K9F6cRVr91CZSxYY3RxmWwasVlmdGUG3883GCHEf4XAfsodbepAnkHio

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor