logo
RNTV Live

FOTO/Este halucinant ce se întâmplă la Ploieşti. Paza de la garajul operatorului de salubritate se face în somn. Fiecare poate ieşi şi intra după bunul plac

paza Garajul Rosal, lăsat de izbelişte
Mihai Constantinescu

Garajul operatorului de salubritate, lăsat de izbelişte

FOTO/Este halucinant ce se întâmplă la Ploieşti. Paza de la garajul operatorului de salubritate se face în somn. Fiecare poate ieşi şi intra după bunul plac şi cu ce doreşte

Reporterii RepublikaNews au reuşit să intre în posesia unei fotografii realizată la sfârşitul anului trecut, când Ploieştiul se afla sub COD GALBEN de vreme rea. Imaginea a fost realizată la garajul operatorului de salubritate, loc unde ar fi trebui să existe doi responsabili care să supravegheze maşinile care intră şi ies. Dar surpiză! Nu doar că nu există doi supraveghetori, cel care se află în timpul programului  de lucru, mai precis Balcan David, doarme pe rupte.

În mod normal, la poartă ar trebui să existe un revizor, angajat Rosal,  şi un inspector RASP care să monitorizeze ce maşini ies şi intră şi mai ales ce cantităţi de materiale pentru deszăpezire ies pe poartă. Se vede clar că acest lucru nu se întâmplă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atentia-conducatorilor-auto-tarifele-pentru-parcarile-cu-plata-si-abonamente-2018/

Un inspector RASP a acuzat că se prejudiciază bugetul public

În luna ianuarie a acestui an, un inspector trăgea un semnal de alarmă despre cum se prejudiciază bugetul local sub umbrela deszăpezirilor.

Acesta declara atunci că datele puse la dispoziţie de către Primăria Ploieşti,  în ceea ce priveşte tonele de material antiderapant folosite pentru deszăpezire şi combaterea poleiului în oraş, sunt false. Erau raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuase.

“Opriți prejudicierea bugetului public! Citesc zilnic în mass-media comunicate de presă emise de către primărie care susține că sute de tone de material antiderapant sunt împrăștiate pe străzi! Eu, care merg zilnic pe teren, vă spun că raportările sunt false! În realitate nu sunt împrăștiate atâtea sute de tone de material antiderapant, iar în ceea ce privește deszăpezirea nu se intră pe toate străzile care apar în hârtii. Sunt raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuează și de suferit are bugetul public care este prejudiciat!”, spunea atunci inspectorul RASP în mesajul său.

În cadrul dezbaterilor publice care au avut loc recent pe tema proiectului de buget local, primarul Adrian Dobre a afirmat că unele lucrări se plătesc doar pe hârtie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor