FOTO/Este halucinant ce se întâmplă la Ploieşti. Paza de la garajul operatorului de salubritate se face în somn. Fiecare poate ieşi şi intra după bunul plac

paza Garajul Rosal, lăsat de izbelişte

Garajul operatorului de salubritate, lăsat de izbelişte

FOTO/Este halucinant ce se întâmplă la Ploieşti. Paza de la garajul operatorului de salubritate se face în somn. Fiecare poate ieşi şi intra după bunul plac şi cu ce doreşte

Reporterii RepublikaNews au reuşit să intre în posesia unei fotografii realizată la sfârşitul anului trecut, când Ploieştiul se afla sub COD GALBEN de vreme rea. Imaginea a fost realizată la garajul operatorului de salubritate, loc unde ar fi trebui să existe doi responsabili care să supravegheze maşinile care intră şi ies. Dar surpiză! Nu doar că nu există doi supraveghetori, cel care se află în timpul programului  de lucru, mai precis Balcan David, doarme pe rupte.

În mod normal, la poartă ar trebui să existe un revizor, angajat Rosal,  şi un inspector RASP care să monitorizeze ce maşini ies şi intră şi mai ales ce cantităţi de materiale pentru deszăpezire ies pe poartă. Se vede clar că acest lucru nu se întâmplă.

Vezi şi https://republikanews.ro/atentia-conducatorilor-auto-tarifele-pentru-parcarile-cu-plata-si-abonamente-2018/

Un inspector RASP a acuzat că se prejudiciază bugetul public

În luna ianuarie a acestui an, un inspector trăgea un semnal de alarmă despre cum se prejudiciază bugetul local sub umbrela deszăpezirilor.

Acesta declara atunci că datele puse la dispoziţie de către Primăria Ploieşti,  în ceea ce priveşte tonele de material antiderapant folosite pentru deszăpezire şi combaterea poleiului în oraş, sunt false. Erau raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuase.

“Opriți prejudicierea bugetului public! Citesc zilnic în mass-media comunicate de presă emise de către primărie care susține că sute de tone de material antiderapant sunt împrăștiate pe străzi! Eu, care merg zilnic pe teren, vă spun că raportările sunt false! În realitate nu sunt împrăștiate atâtea sute de tone de material antiderapant, iar în ceea ce privește deszăpezirea nu se intră pe toate străzile care apar în hârtii. Sunt raportate și decontate acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului pe care operatorul în realitate nu le efectuează și de suferit are bugetul public care este prejudiciat!”, spunea atunci inspectorul RASP în mesajul său.

În cadrul dezbaterilor publice care au avut loc recent pe tema proiectului de buget local, primarul Adrian Dobre a afirmat că unele lucrări se plătesc doar pe hârtie.

sponsor

1 COMENTARIU

 1. De ce isi permite stimabilul raducanu nicusor ( consilier judetean pnl si administratosr la S.C. SECURYTAS SYSTEMS din Ploiesti ) sa inregistreze contractele de munca ale salariatilor sai la ITM cu program de 8 ore iar in realitate sa ii munceasca la program de 12 cu 24 si 12 cu 48 ?
  Cine din ITM il protejeaza pe individ ?
  De ce isi permite individul sa aibe o singura masina de interventie ( pentru sute de beneficiari din Ploiesti si localitatile invecinate ) cu o singura persoana angajata ?
  De ce ii permite IPJ acest lucru cind in realitate trebuie sa fie doua persoane pe masina si cel putin trei masini la numarul de beneficiari care ii are ?
  Cine il protejeaza pe individ in IPJ Prahova ? De ce ii joaca domnul Tarteata in struna acestui individ ?
  Nu cumva stimabilul raducanu nicusor se afla in conflict de interese ? De ce continua sa semneze acte interne la S.C. Securytas systems si acte cu terti ?
  De ce i s-a permis sa inregistreze in dosarul de acreditare la IPJ Prahova o persoana pe postuil de dispecer sef cind in realitate persoana respectiva presteaza ala activitate in societate ?
  De ce individul pomenit nu furnizeaza de zeci de ani fluturasii de salariu angajatilor sai ?
  Cati beneficiari din randul institutiilor publice are societatea individului si cum a obtinut contractele cu acestea ? Are vreo legatura cu faptul ca pe functia de primar al Ploiestiului este un coleg de partid al stimabililui administrator de la Securytas systems ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here