logo
RNTV Live

VIDEO/Jefuitorul bijuteriei din Ploieşti, încă liber. Noi imagini

jefuitor
Mihai Constantinescu

Pe urmele jefuitorului

VIDEO/Jefuitorul bijuteriei din Ploieşti, încă liber. Noi imagini.

Pe 17 ianuarie 2019, în jurul orei 12.00, un bărbat a pătruns într-o bijuterie din Ploiești, de unde, amenințând cele două vânzătoare cu o sabie, a reușit să sustragă 825 de grame de bijuterii din aur. Prejudiciul este estimat la peste 140.000 de lei.

Acesta avea fața acoperită cu o cagulă.

Potrivit IJP Prahova, în urma investigațiilor, polițiștii au reușit să obțină imagini surprinse de camere de luat vederi din proximitatea locului faptei, în care apare un bărbat a cărui identificare ar putea contribui la soluționarea cauzei.

Din datele obținute până în prezent, reies următoarele semnalmente ale acestuia: 1,70 – 1,75 metri înălțime, constituție robustă, ar avea în jur de 30-35 de ani, calviție și, așa cum se observă din imagini, avea barbă mare, neagră și purta, la acel moment, pantaloni tip camuflaj de culoare deschisă, geacă neagră, cu glugă și era încălțat cu bocanci (ghete) de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce ar putea conduce la identificarea bărbatului din imagini, sunt rugate să apeleze telefonic Poliția Municipiului Ploiești la numărul 0244.595.355 sau să trimită un mesaj pe adresa de e-mail cristian.dumitru@ph.politiaromana.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor