logo
RNTV Live

Apel disperat pentru un tânăr din Prahova. O boală necruțătoare a recidivat/FOTO

5293eadf-43b7-43a8-9282-4a72bd98fd6a
Erika Stoica

Apel disperat pentru un tânăr din Prahova. O boală necruțătoare a recidivat

Apel disperat pentru un tânăr de doar 26 de ani din Scorțeni, Prahova. Andrei Cristian a fost diagnosticat în 2021 cu meduloblastom, o tumoare canceroasă la creier. Tratat și aparent vindecat, cancerul a recidivat un an mai târziu. Tratamentul cu citostatice pe care Andrei îl urmează acum, nu pare sa dea randament, așa că familia caută soluții pentru a-l trimite în străinătate. Pentru asta însă are nevoie de bani. Și noi îl putem ajuta pe Andrei, pentru ca acesta să aibă o șansă la viață.

Apel disperat pentru un tânăr din Prahova.


De mai bine de doi ani, viața lui Andrei Cristian s-a schimbat complet. Un tânăr obișnuit, dornic să își clădească o carieră și o familie fericită, avea să primească în 2021 un diagnostic cumplit: cancer la creier. Vestea a șocat întreaga familie, cu atât mai mult cu cât a venit la șase luni de la operația pe creier suferită de mama lui. Tratat în țară și aparent vindecat, cancerul recidivează în 2022, iar Andrei trece printr-o intervenție chirurgicală complicată.


Starea tânărului este însă din ce în ce mai gravă. Tumorile s-au înmulțit, iar Andrei se simte tot mai rău, în ciuda eforturilor medicilor și a tratamentului cu citostatice pe care îl urmează în prezent.

Medulobsatomul este unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer. Tratamentul constă în intervenții chirurgicale agresive, doze mari de chimioterapie și radioterapie la nivelul întregului creier și măduvei spinării.
În prezent familia din Scorțeni caută soluții pentru a-l trimite pe Andrei la o clinică din Turcia sau Austria, unde acesta ar putea avea șanse de vindecare. Costurile, estimate la 25 000 de euro, sunt însă peste puterile financiare ale familiei. Cei care doresc să îl ajute pe Andrei, pot face o donație în contul mamei sale.
CONT LEI: IBAN-RO90BTRL03001201B60076XX
TITULAR: CRISTIAN AURA

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor