logo
RNTV Live

VIDEO/Hoții de cetină schimbă modul de operare. Mai nou urmăresc patrulele de jandarmi montani

furt cetina
Mihai Constantinescu

Modul de operare a fost schimbat

VIDEO/Hoții de cetină schimbă modul de operare. Mai nou urmăresc patrulele de jandarmi montani

Modul de oeperare este perfectionat de către hoţii de cetină. Mai nou ei sunt cei care-i pândesc pe jandarmii montani pentru a putea fura în voie.

Ieri, după-amiază, 5 bărbaţi din localitatea Moroeni județul Dâmbovița au fost depistaţi după ce intrat pe un fond forestier fără autorizare, pregătind cetină până la lăsarea întunericului, iar dis de dimineață s-au prezentat în pădure pentru a o ridica.
Numai că jandarmii montani din Sinaia au avut în supraveghere locul respectiv toată noaptea și hoții au picat în mâinile acestora la prima oră.
În momentul surprinderii la fața locului, aceștia au fost prinși cu cantitatea de 850 kg de cetină care urma sa fie comercializată ca produs finit în piețele din județ pentru coronițe de Crăciun.
Persoanele au fost sancționate cu câte 2000 de lei fiecare, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cetina a fost predată Ocolului Silvic Azuga.

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-trafic-blocat-total-timp-de-cateva-ore-in-aceasta-dimineata-la-homoraciu-vezi-cauza/?fbclid=IwAR2B09wlWO_0F6Zie5xCfjHbbcUwhir5IL9Ku-zuFq3Gv6PPxTDEJTmG5PM

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/violonistul-horia-vacarescu-in-premiera-pe-scena-filarmonicii-din-ploiesti/?fbclid=IwAR0MAhwBk325TsFihbgeqdBM-ckqWI24-tADnpF2fk3qdgGrA8XjEUBOgeU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa I.J.J.Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor