logo
RNTV Live

Primarul din comuna Ciorani, arestat pentru fraudarea alegerilor din 2020

marin voicu
Mihai Constantinescu

Primarul din comuna Ciorani, arestat pentru fraudarea alegerilor din 2020. Marin Voicu, primarul localităţii Ciorani şi alte 15 persoane au fost arestate preventiv ieri , prin decizia Tribunalului Prahova. Acest lucru s-a întâmplat după ce magistraţii au admis contestaţia formulată de procurori faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care a dispus anchetarea celor 17 persoane reţinute în dosar în libertate şi au dispus arestare preventivă.

Pentru cea de-a 17 persoană s-a dispus arestare la domiciliu.

Vă reamintim că joi, după audieri care au durat până în zorii zilei de joi, Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, a fost reținut pentru 24 de ore, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Odată cu primarul şi persoanele implicate în desfășurarea alegerilor din 2020. Joi la prânz au ajuns în faţa judecătorilor de la Judecătoria Ploieşti . Până la finalul sedintei a decis eliberarea tuturor celor 17 inculpaţi.

Primarul din comuna Ciorani acuzat de fraudare

Cu ocazia alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea. În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.

UPDATE

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, va fi suspendat din funcţie prin ordin al prefectului de Prahova imediat ce instanţa va comunica instituţiei decizia prin care acesta și alți 16 angajaţi ai primăriei au fost arestați pentru fraudarea alegerilor locale de anul trecut.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/femeie-agresata-violent-in-autobuz/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/masurile-in-vigoare-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor