Lumea artistică în doliu: Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani

rona hartner
Dumitrache Catalina

Deși informații despre starea gravă de sănătate a Ronei Hartner circulau în ultima perioadă, vestea tragică a trecerii celebrei cântărețe a lovit ca un fulger în lumea mondenă. Rinda Hartner și Ozana Barabancea au împărtășit gândurile lor cu privire la această pierdere devastatoare.

Rona Hartner a părăsit această lume la vârsta de 50 de ani, iar sora sa, Rinda Hartner, a făcut anunțul emoționant pe conturile de socializare. Ea a postat o imagine cu o lumânare arzând, simbolizând doliul și rememorarea.

O altă personalitate marcantă din lumea artistică, Ozana Barabancea, a confirmat decesul. Ea a fost prietena apropiată și colega de breaslă a Ronei Hartner, participând împreună în emisiunea “Te cunosc de undeva,” unde Ozana Barabancea i-a fost jurată.

Rona Hartner a fost recunoscută pentru talentul său actoricesc remarcabil și contribuția semnificativă la cinematografia românească. Cu o carieră bogată, în care a jucat în numeroase filme și seriale, Rona și-a câștigat un loc special în inimile publicului.

Născută într-o familie de oameni muncitori, Rona Hartner și-a început cariera la o vârstă fragedă și a continuat să se impună prin prestații memorabile și diversitatea rolurilor sale. De-a lungul anilor, a devenit un simbol al eleganței și al grației în lumea artistică românească.

Cine a fost Rona Hartner și cum a devenit celebră

Rona Hartner (n. 9 martie 1973, București) a fost o actriță de film, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană.

Ea a început studiile la Școala de Muzică Titu Maiorescu în 1991 și a continuat la Academia de Teatru și Film din București începând cu anul 1992.

În 1995, regizorul francez Tony Gatlif i-a oferit rolul principal în filmul “Gadjo dilo – Străinul nebun,” filmat în România. Rona a primit Leopardul de aur pentru interpretare la Festivalul Internațional de Film de la Locarno pentru această performanță remarcabilă.

În 1996, a avut un succes notabil în co-producția franco-română “Asfalt-Tango,” regizată de Nae Caranfil.

După o participare în Franța în thrillerul “Nekro” (1997), Rona s-a întors în țară în 1998 pentru a juca în filmul “Dublu extaz” al lui Iulian Mihu.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor