logo
RNTV Live

VIDEO/Exclusiv/Ploieşteancă, martoră la un scandal monstru în autocarul care transporta românii veniţi din Germania

eartă şi îmbrânceli în autocarul care ducea românii acasă de sărbători
Mihai Constantinescu

Ceartă şi îmbrânceli în autocarul care ducea românii acasă de sărbători

Ploieşteancă, martoră la un scandal monstru în autocarul care transporta românii veniţi din Germania.

De sărbători, românii plecaţi în străinătate se întorc acasă alături de familiile lor să petreacă Crăciunul şi Revelionul împreună. La fel au făcut şi câţiva români veniţi de la muncă din Germania, numai că întoarcea rea a fost presărată cu stres  şi ceartă.

Nemulţumirea acestora a început la Oradea. Mai precis la Pietricica, locul unde sunt schimbate autocarele spre alte destinaţii. Momentul de îmbarcare a durat mult prea mult, susţine ploieşteaca,aşa că oamenii au răbufnit şi nu au mai suportat aşteptarea. Scandalul a izbucnit imediat şi de aici până la îmbrânceli cu şoferul autocarului şi înjurături a mai fost doar un pas.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/purtare-infecta-de-conductor-de-tren-bruscat-injurat-si-umilit-o-ploiesteaca-tren/

Şoferul a încercat să explice oamenilor că nu este vina lui, dar acest lucru nu a schimbat cu nimic situaţia tensionată.

La un moment dat una dintre femeile din autocar a vrut să cheme poliţia.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor