logo
RNTV Live

Purtare infectă de conductor de tren. A bruscat, înjurat şi umilit o ploieşteacă în tren

Păcat suprem Păcat suprem în postul Paştelui. Vezi ce a făcut aseară un prahovean
Mihai Constantinescu

Clienţii fideli ai CFR au parte de umilinţe din partea CFR

Purtare infectă de conductor de tren. A bruscat, înjurat şi umilit o ploieşteacă în tren.

Nefericitul eveniment s-a petrecut aseară. Ploieşteanca de 35 de ani a plecat din Gara de Nord cu IRN 1667 la ora 22.55 cu destinația Ploieşti Sud. Nu a fost prima dată când călătoreşte cu trenul. Este navetistă de mai bine de zece ani de zile pe aceeaşi rută. Dar aseară a avut parte de un incident pe care nu-l va putea uita prea curând.

“Fiind tren pe distanța lungă și foarte aglomerat m-am așezat la clasa I. Imediat a venit conductorul de tren sa verifice biletele. Am abonament valabil la IR din păcate la cls a IIa. Conductorul mi-a cerut diferența de clasă. Totul normal până aici. L-am rugat să facă o excepție că am avut o zi foarte grea. Atunci a scos carnetul sa îmi taie bilet. M-am ridicat și i-am spus că plec la cls a II a. A zis că nu se mai poate acum, a povestit aceasta”

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/locuinta-medicului-mihai-lucan-perchezitionata-de-catre-oamenii-legii-suspect-intr-un-dosar-de-delapidare/

Clienţii fideli răsplătiţi cu umilinţe

De aici până la bruscări a mai fost un singur pas.

Am incercat să îmi iau abonamentul din mâna acestuia și m-a bruscat, m-a strâns de mana și m-a împins peste scaun. Mi-a făcut poză cu telefonul personal la abonament, mi-a aruncat abonamentul și mi-a tăiat bilet. Un alt navetist mi-a sărit în apărare văzând tratamentul la care sunt supusă. Acest din urmă nu a prezentat abonamentul. În aceste conditii conductorul a “sunat”polițiștii TF și am fost amenințati că vedem noi la Ploieşti, mai ales domnul care nu plătise diferența. Am coborât cu colegul de naveta la Ploieşti unde firesc nu era nici o Poliâie. L-am întrebat pe conductor de ce nu a fost corect și nu a chemat poliția. Răspunsul dănsului a fost :” Vezi că am poze la abonamentul tău și dacă îmi faci reclamație nu o să mă ai viața pe navetă și până una alta mai scoate p..a din gura”. Am suportat întârzieri de ore, mizerii, jeg, frig, cald dar vă garantez că acest comportament nu îl voi tolera!, a adăugat tânăra..

RepublikaNews solicită reprezentanţilor CFR să i-a măsuri în acest caz. Putem pune la dispoziţa CFR toate date despre angajatul CFR, mai precis numărul insignei şi seria biletului de diferență.

Foto cu carcter ilustrativ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor