VIDEO/Dobre şi-a dat seama că Ploieştiul arată ca după bombardament.Plombări pe 100 de străzi

plombăr bani. Buget zero pentru reparaţii drumuri
petrecere-ploiest-1-decembrie

VIDEO/Dobre şi-a dat seama că Ploieştiul arată ca după bombardament.Plombări pe 100 de străzi

Nu de puţine ori ploieştenii s-au plâns de starea drumurilor din Ploieşti. Unele arată ca după bombardament. Poate tot de atât de multe ori, cetăţenii s-au plâns şi de cele refăcute.

Lucrul acesta este pe cale să se schimbe. Cel puţin aşa susţine primarul Ploieştiului, Adrian Dobre. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, acesta a spus că imediat ce vremea va permite se va demara o amplă acţiune de plombare a 100 de străzi din oraş.

Până la aprobarea bugetului, se pot asigura de la bugetul local 800 de mii de lei pe lună pentru reparaţii.

Mai mult, în cazul străzilor deja asfaltate şi care se află în garanţie şi unde s-au înregistrat probleme,  firma care a efectuat lucrări va reasfalta pe banii ei, pe toată lăţimea de lucru. Este cazul străzilor Elena Doamna, Traian Vuia sau Republicii.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-numarul-cazurilor-de-gripa-din-randul-copiilor-in-crestere-in-ploiesti-10-cazuri-confirmate-dobre-nu-este-focar/?fbclid=IwAR2ol7Yw9dP93DiMpU6r6sP9nWCDS0WafKNF5ci04-aDdVTNNMWETNO7EzE

Vezi şi https://republikanews.ro/el-este-cel-mai-curajos-scolar-cu-patru-labute-din-prahova-in-curand-va-participa-la-actiuni-periculoase-de-salvare/?fbclid=IwAR25itqb9dziurQld5xdype_W36FjJLith_0-SrzECLNnjYsYP7a-q4S2xY

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here