logo
RNTV Live

Peste 650 de permise de conducere, reținute în ultimele 24 de ore

politie2
Tudor Teodora

276 de certificate de înmatriculare au fost retrase, iar 651 de permise de conducere au fost reținute în ultimele 24 de ore, dintre care 58 pentru consum de alcool şi 10 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

De asemenea, poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru gestionarea a 2.099 de situaţii de ordine publică, în timp ce pompierii au acţionat pentru gestionarea a 1.365 de situaţii, cele mai multe, respectiv 1.119, fiind pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Mai mult decât atât,  pompierii au acţionat pentru stingerea a 92 de incendii şi au efectuat 2 misiuni pentru descarcerare.

695 de posibile infracţiuni, aproximativ 23% dintre acestea fiind din oficiu au fost semnalate la nivelul structurilor de Poliție. În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, vineri s-au dispus măsuri preventive pentru 52 de persoane.

Au fost prinse în flagrant 149 de infracțiuni și au fost depistate 22 de persoane urmărite național sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat 8.722 de sancţiuni contravenţionale. Pompierii militari au salvat, în urma intervenţiilor în situaţii de risc, 9 persoane.

Personalul Inspectoratului General de Aviaţie a executat 18 de misiuni aero-medicale, fiind salvate, astfel, tot atâtea persoane.

Niciun cetățean ucrainean nu a depus cerere de azil în țara noastră în ultimele 24 de ore.

Din data de 18 martie 2022 şi până în prezent au fost emise 114.962 de permise de şedere pentru beneficiarii protecţiei temporare, 307 fiind acordate în ultimele 24 de ore.

În momentul de față, gradul de ocupare al centrelor de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 40,4%.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Peste 650 de permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore / 58 pentru consum de alcool şi 10 pentru consum de droguri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor