logo
RNTV Live

VIDEO/ Un şofer de abia sosit din Germania a adormit la volan şi a provocat dezastru pe şosea

A  adormit la volan şi a provocat un accident dezastruos/ sursă foto observator.tv
Mihai Constantinescu

A  adormit la volan şi a provocat un accident dezastruos

Un şofer de abia sosit din Germania a adormit la volan şi a provocat dezastru pe şosea. 17 persoane au avut de suferit din cauza evenimentului rutier.

Nenorocirea s-a petrecut în această dimineaţă în localitatea Podirei. Un tânăr de 23 de ani din Iaşi tocmai se întorcea din Germania cu prietenul său de unde cumpărase o maşină. Circula pe relația Beclean – Bistrița. Cuprins de oboseală, din cauza drumului lung, tânărul a aţipit pentriu o clipă la volan. A fost suficient însă pentru a provoca o tragedie pe şosea.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/jandarmii-montani-buni-la-toate-caz-stupid-bucegi-video/

A intrat pe contrasens şi a acroșat platforma unei autoutilitare care circula din sens opus, după care a ricoșat într-un alt microbuz care avea atașată o platformă. Mai multe bucăţi din maşină au sărit într-un alt microbuz, care circula pe direcția Bistrița-Cluj, în spatele platformelor , notează observator.tv.

Toţi cei implicaţi în accident sunt din Republica Moldova, mai puţin cei din autovehiculul sosit din Germania, se duceau la muncă în Polonia.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor