Ziua unui tânăr, transformată în cea mai cruntă experienţă pentru sora sa

căutaţi de poliţie arestat preventiv

Ziua unui tânăr, transformată în cea mai cruntă experienţă pentru sora sa

Petrecrea dată pentru a sărbători ziua unui tănăr s-a transformt în coşmar pentru sora sa. Copila de doar 12 ani a fost violată de un priten de-ai săi care venise la petrecere.

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr care este bănuit de viol. Acesta ar fi constrâns minora să întreţină cu el raporturi sexuale. Tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, potrivit realitatea.net

Concret,  în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întreţină cu el raporturi sexuale.

În cursul zilei de azi, 22 iunie, persoana reţinută a fost prezentată în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. potrivit sursei citate.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-tata-din-ploiesti-cu-fiu-bolnav-acuze-catre-upu-ploiesti/?fbclid=IwAR0_xbpzz-q1MSg9KvCQyDpdyXDV2rPKLINSbEzgRsZcq-9LLDiR8wdPGtA

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

usrplus
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here