VIDEO/ Un grup de bărbaţi agresivi care făceau scandal, potoliţi de jandarmi

scandal
app

Scandal oprit de jandarmi

Scandal oprit la timp de jandarmii prahoveni. S -a întâmplat în week-end la pasajul Mărășești , unde persoane certate cu legea tulburau liniștea locuitorilor din zona.

Jandarmii de la IJJ Prahova au depistat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice, făceau scandal şi care, la un moment dat, chiar s-au luat la bătaie, spărgând sticle și adresând cuvinte obscene trecătorilor.

Cele 6 persoane depistate sâmbătă au fost sancţionate contraventional.

Un alt grup a fost găsit sub pasajul Mărășești, în zona căii ferate. Aceştia se distrau jucând barbut si consumând băuturi alcoolice. Toti au fost sanctionati potrivit legii 61/1991, iar sumele de bani găsite asupra lor au fost ridicate urmând a fi predate organului de trezorerie.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-jandarmii-au-controlat-spatiile-publice-un-barbat-era-la-picnic-desi-trebuia-sa-fie-in-carantina/?fbclid=IwAR0GLYdnmlRuyF393o5uqS2US-XsgmhiDIoGEa24jEWXMofHsGBcDDH9lkE

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-un-barbat-de-47-de-ani-a-murit-in-conditii-suspecte-criminasistii-sunt-la-fata-locului/?fbclid=IwAR3V1WMNmmcvTrBggsu0POKO8tk8R5NX7FjK3vLAEkjnXfAJqlyHRd2gJy0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here