logo
RNTV Live

VIDEO/ Jandarmii au controlat spaţiile publice. Un bărbat era la picnic deşi trebuia să fie în carantină

plecat din carantina
Mihai Constantinescu

Spaţiile publice , la control

Spaţiile publice aglomerate au fot controlate în week-end de jandarmi. În vizor au fost: Oborul, Halele Centrale și zonele turistice și de agrement de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Teleajănului și zona montană Cheia si Platoul Bucegi.

Jandarmii prahoveni au fost alături de cetățenii care au ascultat, respectat și înțeles recomandările fără a avea nemulțumiri ,iar unde s-a impus s-au luat măsurile legale de sanctionare.

Au fost însă şi cazuri neplăcute

Un bărbat din județul Giurgiu care se relaxa la Cota 1000 Sinaia cu mai multe familii la picnic, deşi era încă în carantină. A neglijat acest aspect, fiind în ultima zi de izolare.

Concret, în urma verificărilor, acesta figura testat pozitiv COVID 19 , cu refuzul internarii în unitate spitalicească având măsura izolării la domiciliu în judetul Giurgiu . S-a impus informarea autorităților competente și întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de ,,zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-un-barbat-de-47-de-ani-a-murit-in-conditii-suspecte-criminasistii-sunt-la-fata-locului/?fbclid=IwAR3V1WMNmmcvTrBggsu0POKO8tk8R5NX7FjK3vLAEkjnXfAJqlyHRd2gJy0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor