logo
RNTV Live

Copil de cinci ani din Prahova, aproape ucis de câinii familiei. Medicii sunt şocaţi de cum arată micuţul!

Rottweilernsurs foto Stiri de Cluj
Mihai Constantinescu

Copil de cinci ani din Prahova, aproape ucis de câinii familiei. Medicii sunt şocaţi de cum arată micuţul!

Nenorocirea s-a petrecut aseară. Din spusele apropiaților, copilul a mers la cei doi doi Rottweileri să le dea de mâncare câțiva biscuiți pe care îi avea.

În acel moment animalele au sărit pe copil și l-au sfâșiat la propriu. Tatăl a fost cel care l-a salvat din colţii animalelor, dar şi pe el l-au muşcat.

Surse medicale au declarat că mai bine de patru ore a durat procedura de curățare și pansare a rănilor care erau extrem de adânci. Aceleași surse medicale spun că nu au mai văzut astfel de mușcături.

Astăzi urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale in cadrul secției de reconstructie plastică a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Mama copilului a sărit și ea în ajutor, însă rănile suferite de aceasta sunt minore și se afla alături de băiatul de 5 ani, la Spitalul de Pediatrie.

Momentan nu a fost deschis dosar penal. Polițiștii verifică modul de deținere al câinilor periculoși de acest fel.

Vom reveni

UPDATE

Poliţiştii aduc lămuriri în acest caz.

Iată ce au transmis:

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală din municipiul Ploiești s-au prezentat trei persoane, un bărbat în vârstă de 74 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 7 ani, declarând că au fost atacați în curtea casei lor, din comuna Albești Paleologu, de câinele familiei.

Din verificări a rezultat faptul că, în seara zilei de 13 martie a.c., câinele a fost lăsat liber în curtea locuinței, atacând la un moment dat membrii familiei.

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, respectiv, dacă proprietarul câinilor a respectat prevederile OUG 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, urmând a se dispune măsuri în consecință.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/termen-limita-pentru-cei-care…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor