logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/N-a fost să fie 1 mai. Autorităţile dau un nou termen pentru finalizarea pasajului de la Gara de Vest

p4
rnews

Cu toate că noul termen fixat de municipalitate pentru inaugurarea pasajului de la Gara de Vest era 1 Mai, iată că nici această dată nu a fost respectată. Se pare că încă mai sunt de rezolvat probleme de natură tehnică ce împiedică recepţia lucrării. Vorbim despre o eroare în proiect, mai exact despre sistemul de degivrare, montat pe o singură rampă, motiv pentru care nu poate fi turnat stratul de asfalt de uzură. Autorităţile caută acum soluţia tehnică pentru remedierea acestei erori.

Pasajul de la Gara de Vest este o investiţie de peste 20 de milioane de euro, ce avea ca termen de finalizare…31 decembrie 2015. Mărturie stă inclusiv panoul care anunţă că pe acest pasaj ar trebuit să se circule de doi ani. Este investiţie ce ar fi trebuit să fie suportată din bani europeni, însă, aidoma multor altor proiecte, nerespectarea termenului de realizare a lucrării a dus la pierderea finanţării.

Astăzi, la pasajul de al Gara de Vest, câţiva muncitori, şase la număr, vopseau parapeţii. În rest, linişte. Asta cu toate că, primarul Adrian Dobre dă asigurări că pasajul va fi gata până la finele acestei luni.

p1p2p3p5p6p7p9p10p11p12

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor