logo
RNTV Live

VIDEO Se zdruncină alianța PNL-USRPLUS și la Ploiești! A fost scandal mare în Consiliul Local

cl_sept
Dumitrescu Vlad

A fost din nou scandal în Consiliul Local Ploiești. Tensiunile dintre PNL și USRPLUS s-au mutat de la Guvern în ședințele legislativului ploieștean. Dezbaterile aprinse au fost declanșate de un proiect HCL care viza rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a Clubului Sportiv Municipal.

Tensiunile dintre PNL și USRPLUS au atins cote alarmante în ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Ploiești. Totul a început atunci când în dezbatere a intrat un proiect de Hotărâre care viza o nouă rectificare  bugetară la Clubul Sportiv Municipal Ploiești cu suma de 1,2 milioane lei, lucru care i-a nemulțumit pe mai mulți aleși locali.

Primarul Andrei Volosevici și directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Ștefan Grozea, au explicat faptul că banii sunt necesari pentru plata unor datorii mai vechi pentru servicii de pază.

Acest lucru a dus în primă fază la un schimb de replici între consilierul local PSD Sorin George Botez și primarul Andrei Volosevici .


Ulterior acestei discuții, scandalul s-a mutat între cei de la PNL și USRPLUS, în condițiile în care o parte dintre consilieri  Uniunii Salvați România au votat împotriva proiectului ori s-au abținut.

La finalul, consilierul local PSD George Botez  a taxat modul în care au decurs discuțiile între cele două tabere aflate în alianță.

Scandalul dintre PNL și USRPLUS a continuat pe tema finanțării Taberei Internaționale de Sculptură Ploiești.

Viceprimarul Magdalena Trofin a solicitat ca suma de 100.000 lei alocată pentru acest eveniment să fie direcționată către locuri de joacă sau către colectarea gunoiul menajer.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor