logo
RNTV Live

Salvare pentru CSM Ploiești – Plata sportivilor pe contracte de pregătire sportivă. Primăria Ploiești încă se gândește…..deși varianta este perfect legală!

rnews

Situația CSM Ploiești rămâne tot în aer. Ieri reprezentanții clubului, dar și directorul economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, au mers la București să găsească o soluție pentru deblocarea salariilor restante de trei luni. CSM București a venit cu varianta cea mai convenabilă, pe care o practică clubul bucureștean. Respectiv, plata salariilor prin contracte de pregătire sportivă, în locul celor pe PFA. Chiar dacă azi se puteau debloca salariile sportivilor și antrenorilor, Primăria Ploiești încă stă să analizeze. Asta în timp ce sportivii vor să plece și să dea primăria în judecată.

În timp ce primarul Dobre dă din umeri, consilierii PSD spun că situația este extrem de gravă, iar Ploieștiul va rămâne fără nici un fel de activitate sportivă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor