logo
RNTV Live

Escrocherie fără precedent la Ploiești

bani-de-la-stat
Theo Tănăsescu

“Măicuța Filofteea” este numele sub care o tânără din Ploiești a reușit să păcălească un număr foarte mare de oameni. Numele adevărat al femeii este Cristina Ghiocel, iar aceasta se folosea de situațiile critice prin care treceau oamenii disperați după ajutor și îi storcea de bani în urma vrajilor albe pe care le practica.

Ghiocel şi Mantu îşi găseau clienţii în mediul virtual. Aveau un site unde se recomandau „feţe bisericeşti experţi în magie albă“. De clienţi nu duceau lipsă deloc. Erau contactaţi la telefon de oameni, femei şi bărbaţi deopotrivă, aflaţi în situaţii de viaţă complicate. Unii dintre ei aveau rude apropiate bolnave, chiar copii în stare critică, alţii căutau leac pentru bolile personale pe care medicii nu reuşiseră să le vindece, iar toţi, în disperare de cauză, căutau o cale, o alternativă care să le aducă alinarea.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici: Cum a făcut “măicuța Filofteea”, o escroacă din Ploiești, zeci de mii de euro. Oameni cu probleme grave, înșelați fără scrupule (ziarulincomod.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor