logo
RNTV Live

VIDEO Se ridică mașinile parcate neregulamentar pe străzile din Ploiești

ridicare_masini_noaptea
Dumitrescu Vlad

Dacă ai făcut greșeala de a parcat într-un loc nepermis și ai rămas fără mașină, trebuie să știi că asta te va costa cel puțin 900 lei pentru a o recupera... Asta pentru că Serviciul de Gospodărire Urbană și Poliția Locală au demarat campania de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe străzile din Ploiești. O astfel de acțiune a avut loc joi seară în zona Caraiman.


Serviciul de Gospodărire Urbană și Poliția Locală au demarat campania de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe străzile din Ploiești. O astfel de acțiune a avut loc joi seară în zona Caraiman, unde au fost vizate în special mașinile care sunt parcate în intersecții, pe trecerile de pietoni sau care blochează căile de acces.


”Este o acțiune demarată împreună cu colegii noștri de la SGU de identificare și de ridicare a mașinilor care sunt parcate neregulamentar. Sunt vizate în special mașinile care sunt parcate în intersecții, pe trecerile de pietoni sau care blochează căile de acces. Astfel de acțiuni, în funcție de personalul disponibil, vor avea o ritmicitate crescută”, ne-a declarat Cătălin Albu, directorul Poliției Locale Ploiești.


Acțiunea de joi seară a avut loc după ce în ultima perioadă, în toate cartierele, polițiștii locali au pus înștiințări pe parbrizele mașinilor parcate în zonele în care staționarea sau oprirea este interzisă.


Pentru a-și recupera mașinile din parcul auto de pe strada Ghighiului, proprietarii vor fi nevoiți să plătească o taxă de 450 lei, la care se adaugă suma de 91 lei/zi, după 24 de ore de la data ridicării mașinii.


Totodată, proprietarii autovehiculelor au fost sancționați de către polițiștii locali cu suma de 550 lei. În cazul în care va fi plătită în termen de 24 ore, valoarea amenzii va fi redusă la jumătate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor