logo
RNTV Live

Spaţiile verzi abandonate din Ploieşti vor fi readuse la viaţă. Află cum va fi posibil acest lucru

P1180346
Mihai Constantinescu

“Natura invadează orașul” este proiectul cu ajutorul căruia spațiilor verzi, fie abandonate sau neglijate, din jurul blocurilor, curțile instituțiilor școlare, zona din jurul magazinelor vor fi aduse la viaţă cu ajutorul plantărilor de arbori, arbuști, plante anuale, dar şi prin îngrijirea pe perioada  verii a spațiului respectiv și eventual, decorarea acestuia cu decorațiuni de grădină.

Proiectul de educație ecologică „Natura invadează orașul” este organizat  de către           Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere”, în parteneriat cu Asociația de Arte și Turism Escamonde Ploiești  şi se desfăşoară începând de astăzi până pe 31 august 2017.

 Scopul acestui proiect este de a înfrumuseța orașul, de a îmbunătății calitatea aerului, de a genera zone de umbră pe perioada verii, de a implica cât mai mulți cetățeni în activități în aer liber, de a încuraja proiectele părinte – copil și socializarea între copii de vârste diferite.

Evenimentul face parte din acțiunile Campaniei “Let it grow” a Asociației Europene a Grădinilor Zoologice și Acvariilor, campanie în care Zoo Ploiești s-a înscris încă de anul trecut.

foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor