logo
RNTV Live

VIDEO/ Schimbări în conducerea Spitalului Județean. Cine este noul director medical

doctorul toma
Daniel

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a anuntat astazi schimbarea din functie a directorului medical al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. Anuntul vine la scurt timp după ce zilele acestea au fost semnalate în presa locala mai multe nemulțumiri ale angajatilor.

“Având în vedere starea tensionată care a apărut în ultimele zile la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, am participat, astăzi, la o discuție de clarificare a situațiilor existente în această unitate medicală, atât cu conducerea spitalului, cât și cu reprezentanți ai corpului medical.
În urma acestei ședințe, a reieșit că, din cauza unor deficiențe în comunicare s-a ajuns la unele nemulțumiri în rândul cadrelor medicale, care, astăzi, s-au soldat cu demisia directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. I-am mulțumit pentru buna colaborare avută și am semnat decizia de înlocuire din funcție a medicului Roxana Stanciu cu domnul doctor Sebastian Toma, căruia, de asemenea, îi mulțumesc pentru că a acceptat să ocupe această funcție într-o perioadă atât de grea.”, a declarat Bogdan Toader.

In locul Roxanei Stanciu va veni Sebastian Toma, medic specialist in chirurgie generala, cel care a reușit în urmă cu câteva luni, alături de o echipă de chirurgi, să realizeze o intervenție chirurgicală unică în unitatea medicală ploieșteană.

Detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/interventie-chirurgicala-in-premiera-la-spitalul-de-urgenta-din-ploiesti-o-echipa-de-tineri-chirurgi-a-reusit-sa-execute-o-interventie-complicata-total-laparoscopic/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor