logo
RNTV Live

VIDEO/A fost spectacol pe Hipodrom. Caii unui celebru șeic au alergat la Ploiești. La eveniment a participat ambasadorul Emiratelor Arabe Unite

20180701_114312
Oana Stoica

Spectacol pe Hipodromul din Ploiești!

Astăzi la Ploiești, a avut loc o reuniune hipică extrem de interesantă, cu un fond de premiere în valoare de peste 40.000 de lei în cadrul căreia spectatorii au putut asista la o premieră: cursa de galop pentru Marele Premiu oferit de Şeicul Mansoor Bin Zayed al Nahyan.

Seicul este nimeni altul decât bosul echipei britanice Manchester City.

Cursa de astăzi a făcut parte din programul Wathba Stallions Cup!

Organizată de CSM Ploieşti în colaborare cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse și Federația Hipică Română, prima cursă de galop organizată la Ploieşti face parte dintr-un calendar internaţional şi este rezervată cailor din rasa Pur Sânge Arab.

Întrecerea s-a încheiat cu o cursă la care au participat şapte cai din rasa Pur Sânge Arab, acesta fiind un prim pas spre participarea în curse de înalt nivel internațional, organizate an de an de Sheikh Mansoor Festival.

Cursele au fost urmărite cu interes din tribune de către Excelența Sa Dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România.

Alături de invitații speciali au fost prezenți și viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, coordonatorul Hipodromului Ploiești, Lucian Rădulescu, consilieri locali și șefi de instituții.

Pe Hipodrom s-au strâns peste 1500 de spectatori.

GALERIE FOTO:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor