VIDEO/ Podul de la ieşirea din Ploieşti spre Strejnic a devenit locul preferat de bătăi şi consum de alcool. Oamenii sunt terorizaţi

Podul de la ieşirea din Ploieşti preferat pentru întâlniri violente

A devenit obişnuiţă ca sub podul de la ieşirea din Ploieşti spre Strejnic, zona de Vest a municipiului, să aibă loc zilnic întâlniri mai puţin obişnuite. Aici vin bărbaţi care consumă băuturi alcoolice după care încep scandalul. Nu lipsesc nici bătăile, susţin cetăţenii care locuiesc în zonă.

Oamenii spun că cei care fac scandal sunt persoane de etnie rromă, altele fără adăpost dar şi de bărbaţi care pur şi simplu au chef de acte de violenţă şi care au găsit aici locul perfect de întâlnire.

cel mai verde complex reziential

Oamenii sunt disperaţi şi spun că au cerut în repetate rânduri ajutorul oamenilor legii. Problema se rezolvă de fiecare dată atunci când aceştia intervin. la căteva oră revin şi scandalurile o iau de la capăt.

Celor care locuiesc în zonă le este frică să mai treacă pe acolo, ca să nu mai punem la socoteală că sunt deranjaţi de gălăgia lor. Scandalurile şi cuvintele urâte sunt o obişnuiţă pentru ei.

Un moment de acest gen a fost filmat recent. Pe imagini se aude cum işi adreseză cuvinte urâte şi chiar se bat, în timp ce trecătorii îşi continuă drumul speriaţi de ce văd.

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-prahovaimbulzeala-de-nedescris-la-un-supermarket-promotiile-i-au-facut-pe-oameni-sa-uite-de-covid-19/?fbclid=IwAR2UfmDgI7CnUlvSUchSGaU4Bia_oJwkDK2_1ZCrSLbaW_jJyZZHk0KJ6UU

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-un-baiat-a-fost-taiat-de-un-barbat-pe-strada-motivul-este-incredibil/?fbclid=IwAR08nXGYZ1tyGLOxrSDws6JX-nSPrvCaJNiAOJdneCOt40eZHGmxTJccW7A

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here