Ploieşti: Un băiat a fost tăiat de un bărbat, pe stradă. Motivul este incredibil

Tăiat pe stradă

Băiat tăiat pe o stradă din Ploieşti! Scenele incredibile s-au petrecut pe o stradă din Ploieşti, în data de 8 august, pe înserat. Se pare că totul ar fi pornit de la un conflict spontan între cei doi.

Concret, în timp ce se deplasa pe o stradă din Ploiești, minorul ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona spatelui, în urma unui conflict verbal spontan, de o persoană pe care o cunoștea. Imediat a fost anunţată poliţia care a demarat cercetările.

cel mai verde complex reziential

În urma evenimentului, adolescentul de 16 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în stare de conștiență.


La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore.


În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Vezi şi https://republikanews.ro/o-mama-din-ploiesti-a-cerut-ajutorul-politistilor-pentru-a-si-gasi-fiica-disparuta/

Vezi şi https://republikanews.ro/barbatul-din-ploiesti-cautat-de-sotia-sa-si-politisti-gasit-fara-suflare-surse-se-afla-intr-o-zona-impadurita-retrasa/

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-mai-multi-politisti-conformati-cu-virusul-sars-cov-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here