logo
RNTV Live

Video/ Ploieştiul va fi îngropat în zăpadă. Angajaţii Rosal sunt în grevă. Ce spune primarul

greva rosal3
Mihai Constantinescu

Situaţia critică în Ploieşti

Video/ Ploieştiul va fi îngropat în zăpadă. Angajaţii Rosal sunt în grevă. Ce spune primarul.

Situaţie devastatore pentru ploieşteni. Cu câteva ore înainte de instalarea CODULUI PORTOCALIU de vreme extremă, fiind anunţate ninsori abundente şi viscol, oraşul rămăne fără serviciul de deszăpezire. Angajaţii Rosal refuză să mai iasă la lucru pentru că nu şi-au primit salariile.

Aceştia chiar au organizat o grevă spontană în această dimineaţă. Sunt nemulţumiţi că nu şi-au mai primi salariile de o lună de zile. Conducerea Rosal a explicat angajaţiilor că nu poate fi rezolvată problema pentru că primăria ar avea de achitat unele restanţe către societate.

Întrebat despre această situaţie,edilul Ploieştiului Adrian Dobre a explicat faptul că primăria respectă cu stricteţe termenele de plată către Rosal conform contractului şi că nu există nici un fel de datorie.

Mai mult, acesta a ţinut să precizeze că dacă utilajele nu vor fi scoase în această noapte la deszăpezire, repercusiunile vor fi extrem de grave.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-fotofurtuna-la-rosal-oamenii-au-iesit-in-strada/

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor