logo
RNTV Live

FOTO/Ieftin la raft, scump acasă! Vezi cum sunt păcăliţi ploieştenii

FOTO/Ieftin la raft, scump acasă! Vezi cum sunt păcăliţi ploieştenii
Mihai Constantinescu

Ieftin la raft, dar scump acasă! I s-a întâmplat unei ploieştence care şi-a făcut recent cumpărăturile dintr-un magazin important din oraş şi a descoperit că preţul cu care cumpărase un anumit produs era la raft mult mai ieftin decât ce a plătit la casa de marcat.

Femeia recunoaşte că nu obişnuia să verifice bonul, însă cazul unui alt cumpărător, făcut public, a determinat-o să fie mai atentă. Surprizele nu au întârziat să apară. A descoperit la rândul ei că a fost păcălită.

Mai exact, a cumpărat un gel de faţă cu aproape 4 lei mai scump decât la raft. Preţul afişat era de 15,89 şi în realitate a plătit 19,82.

Când a cerut socoteală reprezentanţilor magazinului pentru cele întâmplate, i s-a răspuns sec că preţul plătit este cel corect şi că produsul fusese în promoţie până cu o zi înainte dar că, dintr-o mică eroare a angajaţilor, nu fusese schimbat şi la raft.

Cel mai probabil, ploieşteanca va face o sesizare şi la Protecţia Consumatorului. Termenul de solutionare este de 30 de zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor